keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkasta ilmassa..

Tänään on tehty tälläistä pientä kampanjointia, laiteltu pieniä lappusia missä lukee kaikkea positiivista Pekasta ihmisten postilaatikoihin ja suoraan käteen niille ketkä ovat tulleet vastaan. :)

Pikku kampanjointiapurini pikkuinen novascotiannoutaja Sera oli mukanani jakelemassa lippulappuja ja teki oman osansakkin. :)
Tyttö väsähti heti oven eteen, ei edes raaskinut ottaa hihnaa pois kun toinen nukahti..(:

Lauantaina olemme menossa Ellan kanssa kulmille. Saa nähdä miten sinne pääsemme jos kyytiä ei heru, mutta kuitenkin menossa ollaan! :) Kellon aikaa ei vielä tiedetä, mutta varmaan joskus 13 aikoihin :)
Jos, rupeasi vaikka väsäilemään taas lippusia lappusia :)

3 kommenttia:

  1. Tulkaa jo perjantaina klo 15-17, kun ympäristöministeri Ville Niinistö tulee vauhdittamaan Pekan kampanjaa. Näkee sitten Vihreiden puheenjohtajakin teijät! Teistä on puhuttu niin paljon!

    VastaaPoista
  2. Okei! Myö yritetään tulla, jos ei muuten niin vaikka kävellen. :) Itselläni ei mitään menoa ole, enkä usko että Ellallakaan on. Elikkäs koskenpartaalle siis lakanamme kanssa :)?

    VastaaPoista
  3. Hei mahtavat kampanjatytöt, tulettehan Pekan vaalivalvojaisiin koskikseen klo 19 alkaen sunnuntaina? Olette niiiiiin tervetulleita :)

    -Mikko Kokko

    VastaaPoista