tiistai 31. tammikuuta 2012

Kysymys postaus! :)

Milloin ensimmäisen kerran kuulit Pekka Haavistosta? 


-Haavistosta kuulin ensimmäisen kerran muistaakseni vuonna 2009, seurasimme jotain uutisia missä kerrottiin Pekasta. Tästä innostuin silloin tutkimaan millainen henkilö hän on. :)

Mikä Haavistossa vakuutti niin vahvasti, että lähdit(te) kamppanjoimaan hänen puolestaan?



-Haavistolla on niin samallaiset arvot kuin minulla, ja hän muutenkin vaikutti niin mukavalta & positiiviselta ihmiseltä, mitä hän on! :)

Oliko kamppanjoimaan lähteminen helppoa, vai jännittivätkö ihmisten reaktiot ja palaute? 

-Helppo kysymys :D Kampanjoimaan lähteminen oli helppoa tai jos tätä kampanjoinniksi voi sanoa, kun emme ole värvättyjä vaan teen tätä vapaaehtoisesti!:) Ainut mikä aluksi jännitti, oli se Uutisvuoksen haastattelu silloin ensimmäisenä kamppanjointi kerralla. :) Ihmisten palaute ei oikeastaan jännittänyt, enemmänkin kiinnosti mitä mieltä he ovat. :)



Oletteko saaneet ikätovereiltanne millaista palautetta projektistanne?


-Olemme kuulemma naurettavia ja noloja... :D Sekä huomionhakuisia hulluja, muutama kaveri on ollu silleen "Et vau! Miten te uskallatte.. ?" Enemmän siis negatiivista palutetta kuin positiivista.

Mikä projektissa on ollut parasta? Entä ikävintä?



-Parasta? Naurettavan helppo kysymys, tähän mennessä tietenkin itse Pekka Haaviston tapaaminen, jutteleminen yms. mitä siellä nesteellä tapahtui.

Ikävin? Ei mikään! Ehkä se kylmyys mitä ulkona on ollut kamppanjoinnin aikana on ollut, jos jonkun on oltava ikävää.. :D

Vieläkö ennen sunnuntaita aiotte lähteä kamppanjoimaan ulkosalle Pekan puolesta? 

-Tottakai aiotaan tai aion, riippuen siitä jos saan muut mukaan, kun kuulemma  Mirjamille ainakin riittää jo tämä mainonta. Uskoisin että ainakin Ella lähtisi mukaani, jos ei niin sitten yksin menen! :)



Joko ikkunasta löytyy kakkonen? ;)


-Tottakai löytyy ;) Vaikka se ei täältä syrjäseudulta mihinkään näy.. :D
Ja Haavisto-pinssi on housuissani ;)

3 kommenttia:

  1. Ette ole naurettavia ja noloja! Hienoa että olette rohkeasti lähteneet tuomaan omia positiivisia näkemyksiänne esiin! Uskon että tästä kokemuksesta opitte paljon ja saatte intoa jatkossakin aktiivisesti olla mukana vaikuttamassa.

    VastaaPoista
  2. Ei se mitään, vaikkei kakkonen mihinkään näkyisikään sieltä teidän ikkunasta. Niinhän se on, että ajatus on tärkein - ja siksi Pekasta Suomen seuraava presidentti, kiitos. :D

    VastaaPoista
  3. Mukana ollaan ! :) Kerrot vaan päivämäärän, niin tulen kyllä mielelläni. ^^

    VastaaPoista