keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Nyt sitten aloitin blogin pitämisen!

Elikkäs blogi kertoo minun ja muutaman ystäväni Pekka Haavisto projektista!
Olemme kasa nuoria, melkein 15 vuotiaita, elikkä vailla äänestys oikeutta. Päätimme saada kantamme presidentti ehdokkaista näkyviin, ja aloitimme kampanjoimaan Pekka Haavistoa. :)

Blogissa aion kertoa mitä teemme tässä kampanjoinnissamme, missä ja milloin.
Tälläkin hetkellä lattialla on lakana, mikä on täynnä syitä äänestää Pekkaa vuoden 2012 presidentiksi.
Se on vielä hieman työn alla mutta valmis siitä tulee!:) 
Tässä hieman kuvamateriaalia siitä mitä olemme ja mitä minä olen tehnyt!


Venäjänkielinen mainos luonnos

Tätä blogin väsäystä

Siitä se lähtee!

Koko kampanjointi lähti siitä kun väsäsimme alkuviikosta ensimmäisen mainos lakanamme, ja julkaisimme siitä kuvan Pekka Haavisto Presidentiksi 2012 facebook sivustolle. Saimme suurta suosiota ja paljon kannustavaa kommenttia, mitä olisi kiva saada vielä lisää!

Tosiaan olemme menossa Imatrankosken kävelykadulle perjantaina 27.1.2012 kulkemaan ja kampanjoimaan, siihen Hotelli Cumuluksen luokse! Ajankohta on vielä hieman auki, mutta n. 13:30, lisää infoan kun tiedän! :)

Tässä linkki mainitsemaani kuvaan. :)

Toivoisin blogiin asiallista palautetta ja mielipiteitä, blogissa ei saa haukkua myöskään toista ehdokasta, Sauli Niinistöä!

Terv. Lyyli Vulkko

7 kommenttia:

  1. Minusta on hieno idea, että nuoret ovat lähteneet sydämellä mukaan kannattamaan Pekka Haavistoa presidentiksi vaikka varsinaista ääni oikeutta ei olekaan. Hienoa ja paljon intoa teille sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Miun mielestä Pekka on paras, ja ajaa oikeita asioita! Haluan itse vaikuttaa, mutta ikää kun ei ole äänestämiseen niin kampanjoidaan sitten!

      Poista
  2. Hienoa työtä! Mahtava esimerkki että nuoretkin voivat vaikuttaa :) Erityiskiitos siitä, että olette blogissanne olette ottaneet saman linjan kuin Haavistokin: ei dissausta eikä vastaehdokkaan molllamista, vaan positiivisesti ja kaikella kunnioituksella.

    VastaaPoista
  3. Jään tätä seurailemaan! Itellä syksyllä tulee 15 täyteen, joten hauska lukee melkein samanikäisten tekstiä&mielipiteitä :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, että nuoretkin ovat innostuneet näin positiivisesti lähtemään mukaan kampanjointiin :) (eivätkä vaan käy heittelemässä vastaehdokkaan sivuille alatyylisiä kommentteja)...Tsemppiä projektiinne ja kiitos! ♥

    VastaaPoista
  5. Hieno blogi ja hienolla asialla. Muutamia typoja lukuunottamatta selkeää tekstiä.

    Hienoa myös se, että seuraa yhteiskunnassa olevia merkittäviä asioita kuten politiikka ja ympäristö. Suomalaisen järviluonnon suojeleminen on täysin unohtunut tämän ilmastonmuutoshömpän alle. Metsäojitukset pitäisi kieltää lailla. Kun presidentin vaalit on pidetty, niin voisit jatkaa tätä ympäristö blogina. :)

    VastaaPoista