torstai 26. tammikuuta 2012

Pientä väsäilyä ja suunittelua!



Nyt olen sitten suunitellut noita 'lentolippusia' mitä sitten jakelen perjantaina Imatrankoskella. Lakana on myös saanut täytettä ja odottaa vielä viimeistä silausta, jonka saa sitten illalla!:)


Ajattelin näihin lippusiin laittaa kaiken tiedon myös Venäjäksi, kun täällä Itä-Suomessa heitä niin paljon on.
Suurimmalla osalla Suomessa asuvilla Venäläisillä kun Suomenkansalaisuus on, on heillä silloin myös äänestys oikeus. Joten mainostetaampa heillekkin ;) Venäläis turistit voivat sitten niitä lippujalappuja huvikseen lueskella! :D
Emme aio tuputtaa Pekkaa kellekkään väkisin, vaan haluamme auttaa ihmisiä luomaan oman kuvan ehdokkaista, ja sitä kautta äänestämään. Toivottavasti tietenkin Pekkaa! :)


Emmekä aio mennä kenenkään naamalle huutamaan "ÄÄNESTÄ PEKKA HAAVISTOA!!! PEKKA ON SE AINUT OIKEA!!" Vaan ihmiset saavat itse lähestyä meitä ja tulla kyselemään. :) Veikkaan että suurinosa tulevista kysymyksistä liittyy siihen miksi me kannatamme Haavistoa, homoa joka on reisteröidyssä parisuhteessa jonkun s******* n******* kanssa.






Itse ainakin kannatan Haavistoa sen takia, koska hänellä on samoja mielipiteitä asioista kuin minulla. Suomessa on esimerkiksi paljon seksuaalivähemmistöön kuuluvia ihmisiä, joita kohdellaa hyvin halveksutusti ja epäoikeuden mukaisesti. Tähän pitäisi tulla muutos! Ja minun mielestäni myös näillä seksuaalivähemmistöön kuuluvilla pitää olla samat oikeudet kuin meillä 'normaaleilla' ihmisillä! 


Mielestäni, seksuaalivähemmistöön kuuluvat ihimiset ovat lähempänä normaaleja, he eivät hauku ja vieroksu meitä heteroita kuin olisimme spitaalisia, jonka pelkkä katsekkin voisi tappaa ja tartuttaa! He ovat paljon avarakatseisempia kuin me heterot. Iso osa meistä heteroista kuitenkin ajattelee homoseksuaaleja, transseksuaaleja, Biseksuaaleja ym. päästänsä vialla oleviksi ja jotenkin muutenkin erillaisiksi.
Me heterot voisimme ottaa mallia seksuaalivähemmistöön kuuluvista ihmisistä.


Olen myös samaa mieltä meidän ympäristöstämme, tätä menoa sitä ei enään pitkään ole. Ympäristömme tarvitsee meitä ihmisiä! Ympäristön suojeleminen on kummiskin vain kasa pieniä asioita, kierrätys, kävellen kauppaan, joukkoliikenne yms.


Muitakin syitä löytyy, mutta sitten tämä blogikirjoitus paisuisi aivan valtavaksi! :D


Vielä joku mainos laulu pitäisi keksiä! Ehdotuksia sanoille ja sävelille otetaan vastaan!:)

3 kommenttia:

  1. Mistä olet saanut päähäsi, että enemmistö heteroista ajattelee seksuaalivähemmistöjen olevan "päästänsä vialla" ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä suuret kysely kertoo että yli puolet heteroista ajattelee näin. Eli ei ole ihan oma keksimä juttu. Mutta tietenkään kysely ei ole ollut kaikkien ulotettavissa, että olisi vastannut. Mutta jos nyt tuosta haluat ruveta väittelemään niin suosittelen menemään muualle. :)

      Poista
  2. DE JA VU!
    sain kun luin kommentin :)

    VastaaPoista