tiistai 31. tammikuuta 2012

Voi Pekkaa..♥

Apua, Pekka on mennyt sitten mainostamaan meidän Neste juttua ympäri suomea ja televisiota!ja sitten vielä siellä konsertissaan  :)
Voi hitsin pimpulat! :) Ei olisi uskonut että meidän pienellä tekeleellämme ja paikalla ololla olisi ollut noinkin suuri vaikutus! Vautsi!:) Kyllä on Pekalla sydän paikallaan.. :) 




Tästä konsertin lausahduksesta kuulin eilen illalla, kun Mirjami minullle tästä kertoi. Oli heti ihan fiiliksissä ja silleen " VAU! EIKÄ?! IHAN OIKEESTIKKO?! UPEAA!!" Vieläkin olen ihan fiiliksissä tuosta ja sunnuntaisesta! Tuntuu niin epätodelliselta.. :'D  Mutta nyt kun tulin koulusta kotiin, äiti huusi ensimmäisenä minut keittiöön katsomaan sitä tukikonsertin pätkää, olin ihan otettu! :') Ja siitten äiti vielä sanoi, että tuttumme Anu kertoi äidilleni että olimme päässeet jopa eilisen ilta-uutisiin! How cool is that ?!:'D Aivan upeaa!


Kiitos Pekka!!♥   En olisi millään uskonut että se noin paljon merkitsisi. Minusta on hienoa että pääsimme ilmaisemaan mielipiteemme myos suoraan Pekalle ja saimme tehtyä vaikutuksen!:') 


Tässä linkki aamu tv:n juttuun :') Vielä jos löytäisin ne viime illan uutiset.. No Googlailemaan :)


V-A-U-!

6 kommenttia:

  1. Olette tehneet näköjään Pekkaan lähtemättömän vaikutuksen, kun te olette hänen suosikki-esimerkki :)) Katon just ite aamu-TV:n haastattelua, ja ihanaa kun mainitsee teidät jälleen. Teidät ja teidän Lakana pitäis mennä sinne vaalivalvojaisiin sunnuntaina Helsinkiin?! Vaan se on varmaan harmiksi jossain, missä on K-18 sisäänpääsy?

    VastaaPoista
  2. Se olis ihan mahtavaa!! Pääseeköhän sinne noin vain? vai tarviiko olla kutsu ym.. ?

    VastaaPoista
  3. Arr kun en mä ainakaa pääse! Mutta siis pääasia että Pekka on ilahtunut tästä ja tässä taas huomaa että hänellä on sydän puhdasta kultaa <3

    VastaaPoista
  4. Ei olevaalivalvojaisiin kutsua, ne on avoimia kaikille. Mutta. Ainakin viimeksi oli paikassa joka oli k-18

    VastaaPoista
  5. Ainakin sitten Imatran vaalivalvojaisiin: "Imatran seudun Vihreät ry ja Imatran seudun Ihmeiden tekijät järjestävät kaikille avoimet vaalivalvojaiset Imatrankoskella Nuorisotalo Koskiksessa sunnuntaina 5.2 klo 19:00 alkaen. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita jännittämään vaalitulosta yhdessä Koskikseen."

    VastaaPoista